суббота, 29 июля 2023 г.

💯💥 ВСТИГНИ ОТРИМАТИ НОВІ 20 гривень 2023 ПАМ’ЯТАЄМО! НЕ ПРОБАЧИМО банкнота у сувенірній упаковці

💯💥 ВСТИГНИ ОТРИМАТИ НОВІ 20 гривень 2023 ПАМ’ЯТАЄМО! НЕ ПРОБАЧИМО банкнота у офіційній сувенірній упаковці від НБУ подробиці дивіться у відео


Опис реверсу банкноти 20 гривень памятаємо не пробачимо
Основне зображення зворотного боку пам’ятної банкноти: стилізована композиція, що уособлює фізичні страждання та духовні переживання українців в окупації – зв’язані руки за спиною на тлі полотна, за яким вгадується постать зі слідом від кулі у вигляді маку (автор дизайну Сергій Мішакін), обабіч якого – стилізовані крила з полум’я свічок; угорі на тлі абрисів зруйнованих будівель – терновий вінок, символ мучеництва, праворуч від якого – захисний елемент, кольорова композиція, що поєднує зображення калини та протитанкового їжака. Написи: ПАМ’ЯТАЄМО! НЕ ПРОБАЧИМО! НІКОЛИ! (під терновим вінком), ДВАДЦЯТЬ ГРИВЕНЬ (ліворуч вертикально); серійний номер банкноти, який складається з двобуквеної серії ЗС та семизначного номера (розташований двічі – уздовж правого та верхнього країв пам’ятної банкноти); унизу: цифрове позначення номіналу – 20 (по центру), 2023 (праворуч) та своєрідна алюзія – стилізовані маки, що символізують криваві сліди від куль.
Опис аверсу банкноти 20 гривень памятаємо не пробачимо
Основне зображення лицьового боку пам’ятної банкноти: українські військові встановлюють Державний Прапор України (фото “Українські воїни підіймають прапор” автора Олександра Смірнова) на тлі фрагментів карти України та прапорів країн, які підтримують Україну. Угорі тексти українською і англійською мовами: 24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ / ПОВНОМАСШТАБНИМ ВТОРГНЕННЯМ / РОСІЙСЬКОЇ АРМІЇ РОЗПОЧАВСЯ НОВИЙ ЕТАП / ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ. / НАРОДНА ВІЙНА ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ І / СУВЕРЕНІТЕТ УКРАЇНИ ТРИВАЄ З 2014 РОКУ. / ЦЕ ТАКОЖ ВІЙНА ЗА ЦИВІЛІЗАЦІЙНИЙ ВИБІР: / УКРАЇНА ВІДСТОЮЄ СВОЮ ПРИНАЛЕЖНІСТЬ / ДО ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ЦИВІЛІЗАЦІЇ І ВОДНОЧАС – / ТІ ЗАСАДНИЧІ ЦІННОСТІ, ПРАВА / І СВОБОДИ, ЩО ЛЕЖАТЬ В ОСНОВІ / ЗАХІДНОГО СВІТУ.

#20гривень #гривня #боністика #колекція #yarkocoins #ukraine #україна

Комментариев нет: